Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

  • raphbnjmwb (4 juli 2012): qqVqdCDc http://www.ukghdsale.net PCIMvFwmmfl http://www.ukghdsale.net - GHD straighteners IdJwXi http://www.ukghdsale.net - GHD cheap kjJauCqBn zaaqhpax@gmail.com
  • Han Giebels (22 februari 2012): Ik werd attent gemaakt op uw website door een leerling van u, Trudy. Ik heb uw werk goed gekeken. Ik genoot en was onder de indruk van de schijnbaar achteloze, losse en soms ook sobere stijl van schilderen. Ik zeg "schijnbaar" ware het niet dat de onderwerpen zo raak zijn neergezet. Met name de portretten vond ik indrukwekkend. Ik ken ze niet, die mensen, maar hun karakters zijn af te lezen. U moet veel van mensen houden, het is met liefde tot stand gekomen lijkt me.
  • Björn Heiblom (17 januari 2012): Hallo Bart, Wat lang geleden.. wat een prachtige kunst!! Vroeger kon ik dit nog niet op waarde schatten...ik was tenslotte pas 11 jaar en een enorme fan van de Beatles... Altijd een speciaal plekje in mijn hart, zoals je schreef in mijn album... hoop je nog eens te zien. Weet je nog wie ik ben?
  • Bart Elfrink (22 juni 2011): hi, i saw that we have the same name!! how interesting. I am an artist as well, although in film. i live and work in the USA. Take Care. just wanted to say HI
  • anke van Zuylen (6 februari 2011): In 1995 hebben we een aquarel gekocht uit de serie impressies van de Ooypolder en nog steeds geniet ik er van. Zonet de landschappen op de website bekeken. Ze zijn heel anders dan ons schilderij, nog meer teruggebracht tot de essentie. Ik zou ze wel eens in het echt willen zien. Komt er binnenkort een tentoonstelling van dit werk?